Kalimi nga shtëpia në shkollë

Për një fëmijë mund të marrë kohë Për të bërë këtë ndryshim më të lehtë, ne kemi një zonë ku organizojmë aktivitete interesante për ta mbajtur atmosferen optimiste për fëmijët e vegjël.Fillimisht fëmija kënaqet në zonën e vendosjes derisa njihet me mjedisin dhe me mësueset.

KËNDI I NGJYRAVE

KËNDI I ARTIT

ZONA E LOJËS

GROPA E RËRËS

KËNDI I KREATIVITETIT

KINEMAJA